900 ELLIPTIKA Elliptika

A True Fitness folytatja a kiváló minőség és a kivitelezés hagyományait a C900-zal. A True Fitness C900 Elliptika a TRUE Core Drive® rendszerét kínálja, amely a legtermészetesebb mozgást biztosítja, és a felhasználót a testmozgás középpontjában tartja a kiváló egyensúly, stabilitás és kényelem érdekében. A hagyományos elülső és hátsó meghajtású elliptikus gépeknél a karok csak menet közben mennek, míg a lábak minden munkát elvégeznek.

KONZOL OPCIÓK:
ENVISION + COMPASS: Modern dizájnnal és intuitív kerettel rendelkezik a felhasználók számára. A felhasználók könnyedén nyomon követhetik adataikat, felfedezhetik az edzés választékot, és élvezhetik az integrált technológiát és szórakozást. Ezekkel az opciókkal, a beépített hűtőventillátorral és a kezükben lévő táblagép-tartóval az edzőterem tagjai még jobban élvezhetik a testmozgást és az Ön létesítményét is. Az ENVISION tovább fejlődik a TRASS forradalmian új fitnesz szoftverével, a COMPASS®-szal. A COMPASS használatával teljes, valós idejű eszközkezelést kap minden felszerelt géphez.

ENVISION: Számos szórakozási lehetőséghez, edzéshez és még sok máshoz férhet hozzá egy gyönyörű, 16 hüvelykes érintőképernyőn. Kompatibilis az Apple® Watch készülékkel, vezeték nélkül csatlakozik az olyan adatok nyomon követéséhez, mint a pulzus, a kalória, a sebesség stb.

SHOWRUNNER: Biztosítson prémium szintű személyes szórakozást és nézetet kristálytiszta, 16 hüvelykes integrált LCD képernyőn, beépített tévével.
 

ENVISION 9: Élénk, 9 hüvelykes érintőképernyője intuitív dizájnt és továbbfejlesztett programozást kínál. A felhasználók számos előre beépített edzést fedezhetnek fel, beleértve a TRUE Cardio 360 ™ HRC sebességtartó automatikáját.
EMERGE: Egyszerű és praktikus. Fejlett egyszerűséget kínál, hogy megfeleljen minden felhasználó igényének

 

Specifikációk:
Áramforrás: 110 V, öntermelő (Emerge vagy Envision9-cel), 220 V-os opció elérhető (Envision + Compass)
Ellenállás forrása: Hibrid öngeneráló fék
Vázszerkezet: Robotikusan hegesztett nehéz nyomtávú acél
Kormány kialakítása: Kiterjesztett kapaszkodók molder gumival, nedvességálló markolatokkal
Maximális terhelés: 600 Watt
Lépéshossz: 21 "/ 53 cm
Pulzusmérés: igen
A gép súlya: 170 kg
Maximális felhasználói súly: 181 kg
Fokozott magasság: 8 "/ 20 cm
Hordozhatóság: 2 elülső szállító kerék

Garancia:

Keret: élettartam

Alkatrész: 3 év

Motor: 3 év

Konzol: 3 év