900 SZOBAKERÉKPÁR Szobakerékpár

A C900 szobakerékpár az egyik legkisebb helyet foglaló  kerékpár a piacon. A TRUE minőségével és tartósságával kombinált ipari formatervezéssel ez a kerékpár biztosan a létesítmény felhasználóinak kedvence lesz. Alacsony lépcsőmagasság biztosítja, a biztonságos és könnyű használatot minden korosztály számára. Ráadásul a kis alapterület lehetővé teszi a létesítmény minden helyének maximális kihasználását.

KONZOL OPCIÓK:

ENVISION + COMPASS: Modern dizájnnal és intuitív kerettel rendelkezik. A felhasználók könnyedén nyomon követhetik adataikat, felfedezhetik az edzésválasztékot, és élvezhetik az integrált technológiát és szórakozást. Ezekkel az opciókkal, a beépített hűtőventilátorral és a kezükben lévő táblagép-tartóval az edzőterem tagjai még jobban élvezhetik a testmozgást és az Ön létesítményét is. Az ENVISION tovább fejlődik a TRASS forradalmian új fitnesz szoftverével, a COMPASS®-szal. A COMPASS használatával teljes, valós idejű eszközkezelést kap minden felszerelt géphez.

ENVISION: Számos szórakozási lehetőséghez, edzéshez és még sok máshoz férhet hozzá egy gyönyörű, 16 hüvelykes érintőképernyőn. Kompatibilis az Apple® Watch készülékkel, vezeték nélkül csatlakozik az olyan adatok nyomon követéséhez, mint a pulzus, a kalória, a sebesség stb.

SHOWRUNNER: Biztosítson prémium szintű személyes szórakozást és nézetet kristálytiszta, 16 hüvelykes integrált LCD képernyőn, beépített tévével.

ENVISION 9: Élénk, 9 hüvelykes érintőképernyője intuitív dizájnt és továbbfejlesztett programozást kínál. A felhasználók számos előre beépített edzést fedezhetnek fel, beleértve a TRUE Cardio 360 ™ HRC sebességtartó automatikáját.

EMERGE: Egyszerű és praktikus. Fejlett egyszerűséget kínál, hogy megfeleljen minden felhasználó igényének.

 

MŰSZAKI ADATOK:

Áramforrás: Opcionálisan 110 V, öntermelő (Emerge vagy Escalate 9), 220 V opció elérhető

Vezeték hossza: 3,7 M

Meghajtórendszer: Kétfokozatú meghajtórendszer Poly-V szíjakkal

3 részes kovácsolt acél forgattyús rendszer tömített csapágyakkal

Ellenállás forrása: Hibrid öngeneráló fék

Ellenállási szintek: 30

Vázszerkezet: Robotikusan hegesztett nehéz nyomtávú acél

Pedálok: Kétoldalas és súlyozott, integrált racsnis hevederrel

Ülés: Ergonomikus ülés 15 helyzetbeállítással (kar az ülés alatt)

Kormány kialakítása: Többállású nedvességálló

Vezeték nélküli pulzusmérés: Polar® kompatibilis

 

FIZIKAI SPECIFIKÁCIÓK:

Méretei: 111,76 cm x 60,96 cm x 149,86 cm

A gép súlya: 65 kg

Maximális felhasználói súly: 181 kg

Lépési magasság: 45,72 cm

Hordozhatóság: 2 Első szállító kerekek

 

Garancia:

Váz: élettratam

Alkatrész: 3 év

Motor: 3 év

Konzol: 3 év