TRAVERSE Elliptika

Tapasztalja meg Ön is a TRUE Traverse magas intenzitású edzését!


A TRUE Fitness Traverse Lateral elliptika egy különleges, oldalazó mozdulattal működő edzőtermi kardió gép. Masszív vázszerkezetű, ötvözi a TRUE minőséget és szakmai tudást. 


Használatával - más mozgásokkal ellentétben - kevesebb idő alatt nagyobb terhelést érhet el, 30 ellenállási fokozat közül választhat, mely eredeményesebbé teszi kardió edzését.

 
Egyedi programozási funkcióival,  például a Cardio 360 edzéssel a felhasználó több izomcsoportot aktiválhat  és hatékonyabbá teheti edzéseit, mint más kardió gépeken. Számtalan előre beépített edzésprogrammal járul hozzá, hogy mindenki elérje a céljait.


Vezeték nélküli pulzus mérésre is lehetősége van a TRUE Fitness Traverse Lateral elliptika használata közben - Polar kompatibilis -. A többpozíciós, nedvesség álló kapaszkodóin helyet kaptak a kézpulzus mérő egységek is. 


A TRUE Fitness Traverse Lateral elliptika 16" könnyen hozzáférhető LCD kijelzőjén könnyedén nyomon követheti adatait és élvezheti a magas szintű technológiát és szórakozást.


Ezekkel az opciókkal, a beépített hűtőventillátorral és a táblagép-tartóval az edzőterem tagjai még jobban élvezhetik a testmozgást.

 

MŰSZAKI ADATOK:

Meghajtórendszer: Kétfokozatú meghajtórendszer

Ellenállás forrása: Generátor mágneses

Ellenállási szintek: 30

Vázszerkezet: Hegesztett nehéz nyomtávú acél

Kormány kialakítása: Többállású és nedvességálló

Vezeték nélküli pulzusmérés: Polar kompatibilis

FIZIKAI SPECIFIKÁCIÓK:

Méretei: 105 cm x 105 cm

A gép súlya: 102 kg

Maximális felhasználói súly: 159 kg

 

Garancia:

Keret: élettartam

Alkatrészek: 3 év 

Motor: 3 év